Καντίνα "Σπύρος", παραλία "Αλυκές" - Αμμουλιανή Χαλκιδικής       |       English Version

Η καντίνα "Σπύρος" δραστηριοποιείται από το 1995 στην παραλία των αλυκών Αμμουλιανής. Η μεγάλη αγάπη για την παραλία των αλυκών και το νησί, οδήγησαν τον ιδιοκτήτη της κο. Σπυρόπουλο Σπύρο στην κατασκευή ενός όμορφου περιβάλλοντα χώρου, πάντοτε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και την αισθητική του χώρου.

Σήμερα, μετά από 15 χρόνια παρουσίας και συνεχούς βελτίωσης, τίποτα δε θυμίζει την καντίνα του '90. Σαν μια πραγματική όαση δροσιάς στην καυτή άμμο, η καντίνα συνεχίζει να προσφέρει καφέ, αναψυκτικά, φαγητά και ποτά στους λουόμενους της παραλίας.

Η ποιότητα των φαγητών είναι μοναδική και μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Οι συνεχείς, ετήσιες εκπαιδεύσεις από τον ΕΦΕΤ σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής, συνιστούν στη διαμόρφωση ενός καθαρού χώρου προετοιμασίας και κατανάλωσης τροφίμων, πάντοτε με σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο. Περισσότερες πληροφορίες για τα φαγητά μας και την ποιότητα τους θα βρείτε εδώ .

Η καντίνα προσφέρει μια ποικιλία ροφημάτων, ποτών, αναψυκτικών, φαγητών και σνακ. Οι χαμηλές τιμές μας, σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας φαγητά μας, μας καθιστούν σαν τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο σίτισης. Περισσότερες πληροφορίες για τα φαγητά μπορείτε να βρείτε εδώ.