Καντίνα "Σπύρος", παραλία "Αλυκές" - Αμμουλιανή Χαλκιδικής       |       English Version

 

Επίγειος Παράδεισος!!!!

 

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την παραλία. Είναι το στολίδι της Αμμουλιανής και η πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού. Όχι τυχαία βέβαια, μιας και οι αλυκές προσφέρουν σχεδόν τα πάντα: φαγητό, καφέ και ποτό (στα παρακείμενα beach bar) και μια υπέροχη θάλασσα συνδυασμένη με την ψιλή άμμο. Η καντίνα "Σπύρος" βρίσκεται 15 μέτρα από το νερό και μοιάζει σα μια όαση δροσιάς στην καυτή άμμο. Η μοναδική θέα της καντίνας και το φιλόξενο περιβάλλον της είναι ίσως η καλύτερη ανάπαυλα από μια μέρα παιχνιδιών και διασκέδασης στο νερό.

 

Η παραλία οφείλει το όνομα της στις αλυκές συλλογής αλατιού όπου βρίσκονται πίσω από την παραλία. Σήμερα που οι αλυκές έχασαν τη δίοδο τους προς τη θάλασσα, έγιναν μια αβαθής λίμνη που γεμίζει με τα βρόχινα νερά του χειμώνα.

 

Κάθε χρόνο, προσπαθούμε το καλύτερο για την παραλία μας. Φροντίζουμε ώστε να είναι καθαρή και φιλική για τους λουόμενους. Επίσης, προσπαθούμε να την ομορφαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο με λουλούδια και καλλωπιστικά δέντρα, κόντρα στο θαλασσινό Μεσογειακό κλίμα και την αρμύρα της θάλασσας.